Individuele zakenreis

Welkom op de TU Delft Travel Portal


LET OP! Belangrijk persbericht!

Per 1 januari 2010 is ATP, The Advanced Travel Partner de zakelijke reisagent van de TU Delft. Per deze datum kunt u ook alle hotelboekingen en corporate meetings via ATP boeken. Op deze site treft u alle informatie aan met betrekking tot zakelijk reizen in binnen- en buitenland. Daarnaast vindt u hier informatie terug over aanvullende reisdiensten waar u als TU Delft medewerker gebruik van kunt maken. Uiteraard kunt u deze informatie ook opvragen bij uw TU Delft Travel Desk.

TU Delft Travel Desk (zakenreizen)


De medewerkers van de TU Delft Travel Desk informeren u graag over alle mogelijke reisoplossingen en nemen uw reisaanvragen in behandeling. Dit team staat onder de dagelijkse leiding van John Linders, Unit Manager van de TU Delft Travel Desk. Voor meer informatie over uw TU Delft Travel Desk klikt u op de button 'contactinformatie'.

Bereikbaarheid


ATP is 24 uur per dag bereikbaar. Tussen 09.00 en 17.30 uur belt u rechtstreeks met de TU Delft Travel Desk, de telefoonnummers vindt u onder de button 'contactinformatie'. Voor of na kantoortijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar de ATP 24/7 Service Desk.

Bekijk uw reisschema


Om het de reizigers van de TU Delft nog makkelijker te maken maakt ATP de bevestiging van uw reisschema beschikbaar via een link naar Galileo Viewtrip. Hierin kunt u alle gegevens van uw reis in één oogopslag zien. Zodra uw reservering is verwerkt in ons systeem ontvangt u van ons een email met een link naar uw reisschema. Dit systeem geeft u de mogelijkheid om 24/7 uw gegevens op te vragen via een beveiligde online toegang. Een uitgebreide handleiding van Galileo Viewtrip treft u aan onder de button 'naslagwerken'. Deze dienst is niet van toepassing bij corporate meeting boekingen.

Visa


ATP heeft een samenwerking met Visumwinkel. Deze full service visumdienst gaat een stap verder in de dienstverlening dan andere visumbureaus. Voor ingewikkelde vragen of afwijkende opdrachten zoekt Visumwinkel naar een passende oplossing. Ook reizigers met een niet-Nederlandse nationaliteit kunnen een visum krijgen. Wanneer u op korte termijn een visum nodig heeft kan Visumwinkel zelfs met een eigen koerier de visumbenodigdheden bij ATP of bij de TU Delft ophalen. Hiervoor gelden extra kosten en heeft u toestemming nodig van uw leidinggevende.

Gezondheid en vaccinatie


Jaarlijks reizen veel Nederlanders naar verre bestemmingen voor hun werk. Risicogebieden voor infectieziekten liggen niet alleen in (sub)tropische landen zoals in Azië, Afrika of Midden- en Zuid-Amerika. Dichterbij, in bijvoorbeeld Turkije, Egypte of Marokko, maar ook in enkele Oost-Europese landen kunnen de hygiënische omstandigheden slecht zijn en een bedreiging vormen voor uw gezondheid. Laat u via de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering adviseren over de risico's per land. Of kijk op de 'gezond op reis' website.

Nieuwsbrief


Als u deze button aanklikt kunt u zich aanmelden voor de ATP Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen in de internationale reisindustrie. Relevante informatie die niet alleen interessant is voor zakelijke reizigers van de TU Delft maar ook voor medewerkers die de reizen boeken.

Handleidingen


Hier treft u onder meer de handleiding aan voor het gebruik van Galileo Viewtrip en het ATP Online.

Aanvullende diensten


Onder deze button vindt u algemene informatie over diverse zaken als maatschappelijk verantwoord ondernemen, CO2-compensatie en vliegtijden SMS.